2 aken

TÄISKLAASSEINAD

Ajatu minimalism on märksõna, mis iseloomustab klaasi kõige paremini. Täisklaasseinad ja -uksed loovad ruumidesse avarust ja elegantsust. Nende kasutusala on lai, alates suurtest kaubanduskeskustest ja lõpetades dušikabiinidega kodudes. Büroodes ja avalikes ruumides kõige laialdasemalt kasutust leidev lahendus tekitab ruumide eraldamisel avarust, luues samas hea heliisolatsiooni (kuni 40 dB) abil privaatsust. Vertikaalsete profi ilide puudumine teeb sellest stiilipuhta ja kauni lahenduse. Horisontaalsete alumiiniumprofiilide valik täisklaasseintele on lai, alates täielikult süvistatavatest U-profiilidest kuni kõrgete sokliprofiilideni. Klaasidele on võimalik lisada mis tahes kiletust, et muuta ruumi isikupärasemaks või luua rohkem privaatsust. Profiilide viimistlus on naturaalne anodeering, pulbervärv või roostevaba teras. Samuti on täisklaasseinte puhul võimalikud erinevad erilahendused – kas või näiteks kumerad seinad!

Standardprofiilide mõõt (kõrgus × laius): U 15 × 15 / 16 × 30 mm; klamber 40 × 30 / 100 × 35 mm

Standardlahenduse klaasid: 8-12 mm / 55.2 / 66.2 lamineeritud

Soovituslik seina kõrgus: 55.2 klaasiga max H = 2400mm / 10 mm klaasiga max H = 3000 mm / 66.2 klaasiga max H = 3200 mm / 12 mm klaasiga max H = 3600 mm

Profiilide viimistlus: pulbervärvitud RAL-värvikataloogi järgi või naturaalne anodeering

Helipidavus (Rw): 34–40 dB

Täisklaasuksed: käänd- või lükanduks

Lukustus: süsteemid Roca, Dorma, Geze

Klaaside servad faaspoleeritud, klaasidevahelised vuugid (2–3 mm) on avatud või täidetud värvitu silikooni või klaasiteibiga.

eas_yhevarviline_logo_sinine

Tootekataloog
sv-pdf

Sisupuu